Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si SECURITATE

Acest WebSite este operat de S.C. LOGYOS COM SRL, o societate cu raspundere limitata organizata si functionand in conformitatea cu legile din Romania, avand sediul social in Mangalia, Str. TEOFIL SAUCIUC-SAVEANU, CAMERA1, Bl.85, Sc.D, Et.2, Ap.10, cu numar de ordine in Registrul Comertului J13/2595/07.12.2015, cod unic de inregistrare fiscala 35295532 (denumita în continuare „LOGYOS”), numar de telefon: 0721.85.45.15, adresa de email: contact@Logyos.com – cont Bancar: RO47 INGB 0000 9999 0553 2557, deschis la ING Bank Romania.

Conform cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, LOGYOS are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati. In cazul in care nu sunteți de acord cu politica de confidentialitate si cu termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa parasiti acest WebSite. Prin accesarea si navigarea pe acest WebSite inseamna ca acceptati Termenii si Conditiile.
Protectia datelor dumneavoastra personale si respectarea dreptului la intimitate este importanta pentru LOGYOS. Datele personale vor fi prelucrate, stocate numai daca sunt oferite voluntar de Cumparator in urma efectuarii unei comenzi. Informatiile solicitate (datele personale) sunt: nume, adresa, numar de telefon si email, modul in care sunt utilizate produsele LOGYOS si alte informatii asemanatoare.
Prin trimiterea datelor personale catre LOGYOS si/sau colaboratorii acestuia declarati ca acceptati neconditionat utilizarea, prelucrarea si stocarea datelor (nelimitata sau temporar) cu caracter personal in baza noastra de date cu scopul de livrare a comenzilor si prestare a serviciilor, gestiune, statistica, marketing si publicitate dar si pentru serviciile de comunicatii electronice (telefon, email, sms).
Datele cu caracter personal vor fi utilizate de catre LOGYOS in urmatoarele scopuri (in conformitate cu legislatia actuala): prelucrarea si expedierea comenzilor de produse sau/si prestarea serviciilor comandate; informarea clientilor cu privire la statusul comenzilor plasate, prin telefon, mesaje transmise prin e-mail si/sau SMS; facturarea produselor si serviciilor comandate; evaluarea produselor si serviciilor oferite; de marketing direct, promotii sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de către LOGYOS si partenerii sai; efectuarea de studii de piata, de urmarire si monitorizare a vanzărilor și comportamentului consumatorului; prelucrarea si solutionarea de catre LOGYOS a intrebarilor și reclamatiilor si alte activitati permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
LOGYOS se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul WebSite-ului, sa nu le comercializeze si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu excepția partenerilor LOGYOS. In aceste cazuri, LOGYOS se va asigura că partenerul ales va indeplini cerintele legale cu privire la siguranta si protecția datelor cu caracter personal.
LOGYOS poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege. Atunci cand LOGYOS este solicitata sa furnizeze date cu caracter personal in situatiile legale, vor fi dezvaluite doar datele necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
In conformitate cu prevederile legii 677/2001 drepturile clientilor care trimit datele cu caracter personal sunt garantate. Prin citirea Politicii de confidențialitate, Termenii si Conditiile acestui WebSite ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei si libera circulatie a acestor date. Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si de a solicita actualizarea, stergerea totala sau partiala a acestora.
In mod gratuit si fara nici o justificare, va puteti exercita oricare dintre drepturile enumerate mai sus, astfel: dreptul de acces, respectiv LOGYOS are obligatia să îi confirme solicitantului dacă prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediata pe adresa Str.T.S.Saveanu,Bl.85,Sc.D,Et.2,Ap.10, Mangalia, Judet Constanta; dreptul de interventie asupra datelor, respectiv LOGYOS are obligatia sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a va adresa justitiei; dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor personale. Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor cu caracter personal. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri formulate. Orice persoana are dreptul de a se opune in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastră contactandu-ne, in scris, pe adresa: Str.T.S.Saveanu,Bl.85,Sc.D,Et.2,Ap.10, Mangalia, Judet Constanta; sau prin email: info@logyos.com
LOGYOS nu promoveaza Spam-ul. Orice utilizator care ne-a furnizat adresa de email, poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre in conformitate cu legile si termenii nostri contractuali.
Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in aceasta Politica de confidentialitate a WebSite-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca LOGYOS poate culege si pastra date statistice și anonime, fara a identifica persoanele care vizitează acest Site. Când vizitati WebSite-ul logyos.com, serverul de web inregistreaza automat date cum ar fi numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si alte informatii. Aceste date sunt anonime, fara a exista nici o asociere intre acestea si datele dumneavoastra personale.
LOGYOS depune toate eforturile necesare cu scopul de a asigura protectia si securitatea datelor pe care ni le furnizati prin intermediul acestui WebSite. WebSite-ul nostru poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea LOGYOS nu isi asuma responsabilitate pentru continutul acestor WebSite-uri, precum si pentru pierderea informatiilor datorate eventualelor erorilor sau probleme de securitate ale serverului pe care se afla gazduite aceste WebSite-uri.
LOGYOS isi rezerva dreptul de a imbunatati, modifica aceasta Politica de confidentialitate, in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta Politicii de confidentialitate, atunci cand accesati WebSite-ul, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa: info@logyos.com